"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

'Kırat' logosu sadece DP'nin

29 Nisan 2015, Çarşamba 14:38
Demokrat Parti (DP), Anayasa Mahkemesi'nin ‘kırat’ ambleminin sadece Demokrat Parti tarafından kullanılmasına karar verdiğini açıkladı.

DP, Doğru Yol Partisi ile Muhafazakar Yükseliş Partisi tarafından parti amblemlerinde kırat logosunun kullanılmasının yasaklandığını, 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak milletvekili genel seçimlerinde Demokrat Parti haricinde kırat logosu kullanılmayacağını bildirdi. 

Demokrat Parti (DP) Kırat ambleminin kullanımı ile ilgili yazılı açıklama yaptı. Anayasa Mahkemesi’nin 25 Eylül 2014 tarihinde aldığı kararla Doğruyol Partisi tarafından kullanılan kırat ambleminin hükümsüzlüğüne ve siyasi parti sicilinden terkine karar verdiği belirtilen açıklamada, "Muhafazakar Yükseliş Partisi tarafından kullanılan kırat ambleminin hükümsüzlüğüne ve siyasi parti sicilinden terkine karar vermiştir." denildi. 

25 Eylül 2014 tarihinden itibaren Doğru Yol Partisi (DYP) ve Muhafazakar Yükseliş Partisi’nin (MYP) amblemlerinde kırat logolarının kullanımının yasaklandığı kaydedilen açıklamada, "Anayasa Mahkemesi kırat logosunun sadece Demokrat Parti tarafından kullanılabileceğini, bunun dışında hiçbir partinin kullanamayacağını karara bağlamıştır. 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak milletvekili genel seçimlerinde Demokrat Parti haricinde kırat logosu kullanılmayacaktır. Oy pusulalarında Doğru Yol Partisi logosu DYP şeklinde olacak olup Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) yapılacak milletvekili seçimlerine katılmayacaktır." ifadelerine yer verildi.

Etiketler: dp, kırat
Okunma Sayısı: 6920
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • DEMOKRAT

    30.4.2015 10:50:17

    "İtlaf=telef etme","ithaf=sunma,arz etme"arasında derin anlamlar inşallah sehven oluşmuştur diyelim.İsmail Avcı kardeşin duygu ve düşüncelerine aynen katılıyor ve demokrat misyon mensuplarını parti iyi yönetilmemesine ve genel merkez çok acemi olmasına karşın partiyi desteğe çağırıyorum.Sevgi ve dua ile...

  • İsmail Avcı

    30.4.2015 10:05:57

    "İtlaf değil, "İTHAF" olmalı. .. Demokrat Parti mensupları , gerçekten demokrat olmalılar; Bazı isim, resim ve konuşmalarla, Demokratlığın zıttı şeylerle meşgul olunmamalıdır. Zaten partinin dibe vurmasının asıl sebebini anti-demokratik isim ve konuşmalar olduğu görüldü. O tarafa dokunmadan demokrasinin devlet idaresindeki yeri ve ehemmiyeti anlatılmalı ve mutlaka oylar D.P.'ye verilmelidir. Çeşitli bahanelerle başka yerlere oy verme temayülünde olunmamalıdır. D,P, var ve oylarımızla bu filizi yeşil tutup yeniden gümrâh bir ağaç olmasına çalışmalıyız, vesselâm.

  • TOYGAR

    30.4.2015 09:17:41

    Canan Abla, TV'lere çıkmıyor diyenleri "itlaf" etmeyeydin iyiydi:)

  • Canan Katı

    29.4.2015 23:37:06

    İzmir, Aydın, Denizli,Muğla, Uşak. Manisa, Balıkesir. Çanakkale illerini aday tanıtımı toplantısı İzmir de yapıldı. sayın genel başkanımız GÜLTEKİN UYSAL muhteşem bir konuşma ile partilileri coşturdu. DP partililerimizin merakla beklediği seçim beyannamesi cumartesi günü açılanacak. partililerin devamlı şikayetçi olduğu konu TV'ye neden çıkılmıyor sorusu cevabını buldu. NTV ile anlaşma sağlanmış. yarından itibaren partililerimizin yetkilileri NTV de programa iştirak edeceklerdir.neden TV'lere çıkmıyorlar diyenler itlaf olunur. saygılarımla

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı