"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Koalisyon görüşmesindeki o çantanın sırrı çözüldü

18 Ağustos 2015, Salı 15:04
Koalisyon görüşmesine damgasını vuran Bahçeli'nin siyah çantasının sırrı çözüldü.

Başbakan Ahmet  Davutoğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli arasında yapılan koalisyon görüşmesine Damgasını vuran Bahçeli'nin siyah çantasının sırrı çözüldü.

2.5 saat süren görüşmede kameralara yansıyan o çanta büyük merak uyandırdı, kulisler "O çantada hangi dosyalar vardı?" sorusunun cevabını aradı.

CEVAP VURAL'DAN GELDİ

Cevap MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural'dan geldi: 'Çantanın içerisinde AKP ile koalisyon kurulsaydı yapılacak olanlar vardı' diyen Vural 'Koalisyon protokolünün ve hükümet programının ne şekilde olacağı değerlendirmeleri çantadaydı' diyerek sır perdesini araladı.

'O ÇANTA KOALİSYON KURMADA KARARLI PARTİYİ TEMSİL EDİYOR'

Bahçeli'nin sadece görüşmek için görüşmeye gitmediğini söyleyen Vural 'O çantanın koalisyon kurmak içintüm hazırlıklarını yapmış olan bir partinin çantası' olduğunu söyledi.

Vural çantanın Meclis'in dağıttığı çantalardan olduğunu belirtip Devlet Bahçeli'nin görüşme sırasında çantayı açıp dosyaları çıkardığını da belirtti.

Okunma Sayısı: 2092
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı