"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kutuplaştırarak, başarısızlıklarını gizliyorlar

22 Mart 2019, Cuma 20:00
AKP’nin kalelerinden biri olarak görünen Sultanbeyli’deki seçim atmosferini Saadet Partisi Sultanbeyli Belediye Başkan adayı Fetullah Bülbül’le konuştuk. İktidarı eleştiren Bülbül, “Medyada oluşturulmak istenen kutuplaştırma algısıyla, yerel yönetimlerin başarısızlıkları, seçmenin dikkatinden kaçırılmaya çalışılmaktadır” dedi.

Sorularımızı cevaplayan Bülbül, “Sultanbeyli her ne kadar AK Parti’nin kalesi olarak görülse de bizimde İstanbul’daki sancaktar ilçemizdir. 2004, 2009 ve 2014 Yerel seçimlerinde, iktidar partisinden sonra ilçemizde en yüksek oyu alan ve belediye meclis üyesi bulunan tek parti Saadet Partisidir. Bu seçimde de mevcut yönetimin tek ve en büyük alternatifiyiz. Yönetimden memnun olmayan, tüm siyasi partilere gönül veren hemşehrilerimizin de desteğiyle, Sultanbeyli’de halkın belediyesini birlikte inşâ edeceğiz” dedi.

İstişare ile yöneteceğiz

“Biz bu ilçeyi, masası olmayan bir belediye olarak kurduk” diyen Bülbül, “Sultanbeyli geçmişi 30 yıla dayanan, genç olarak adlandırdığımız bir ilçe. Tüm yollar, alt yapı çalışmaları, eğitim alanları, hizmet binaları, en büyük hizmetler Milli Görüş Belediyeciği döneminde yapıldı. Mevcut yönetim sadece bu hizmetleri revize etmekten öteye geçemedi. Fakat şunu ifade etmek isterim ki mevcutla, bizi birbirimizden ayıran en önemli özellik, halk eksenli bir yönetim ortaya koymaktır. Bu kutsal hizmet bize tekrar nasip olduğunda belediyeyi gerçek sahipleri olan halkımızda istişareli yöneteceğiz” diye konuştu.  

Mevcut yönetim hizmet değil, israf üretiyor

Sultanbeyli’nin en önemli sorununun “kötü yönetim” olduğunu söyleyen Bülbül, “Maalesef üzülerek ifade etmek istiyorum ki, ilçemizi yöneten irade, halkımızın ihtiyaç ve taleplerinden çok uzak bir noktada bulunmaktadır. Halkımız belediyeden hizmet beklerken, belediye hizmet değil israf üretmektedir. Oysa bu makamlara gelen kişiler şehrin hizmetkârlarıdır. Şehirlere hâkim değil, hadim olmaları gerekir. İsraf ve reklam değil, hizmet üretmeleri gerekir” ifadelerini kullandı. Bülbül açıklamalarına şöyle devam etti; “Öncelikle şunu belirtmek isterim ki, ülkemiz genelinde 1389 seçim bölgesinde tek başına seçime giren tek partiyiz. Edirne’den Kars’a tüm il, ilçe ve beldelerde Saadet Partisi oy pusulasında 1. sırada yerini aldı. Medyada oluşturulmak istenen kutuplaştırma algısıyla, yerel yönetimlerin başarısızlıkları, seçmenin dikkatinden kaçırılmaya çalışılmaktadır. Bilinmelidir ki, biz bu seçimde ilçemize önümüzdeki beş yıl hizmet edecek belediye başkanını ve yönetimini seçeceğiz. Bu seçime ittifaksız girdiğimizi tekrar tekrar ifade etmek istiyorum.”

İstanbul – Ülker Yılmaz Caba

Okunma Sayısı: 2271
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı