"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Mağduriyet yokmuş

04 Temmuz 2017, Salı 23:07
Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, Canikli, CNN Türk canlı yayınında gündemdeki konulara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Canikli, CHP’nin İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu’nun tutuklanmasına tepki olarak başlattığı yürüyüşle ilgili şu değerlendirmede bulundu: “Biz, FETÖ’nün bütün olaylarda, daha detayına inerek, olayı bütün gerçekliği ve çıplaklığıyla ortaya çıkarmaya çalışıyoruz, çalışmamız gerekiyor. Bu çabalara ve çalışmalara zarar veriyor. Çünkü ne zaman FETÖ ile ilgili bir açığa alınma olayı olsa ya da işlem tesis edilse CHP, mağdur edebiyatıyla bunlara destek veriyor. Böyle bir şey yok, mağduriyet söz konusu değil. Yapılan işlemlerin hepsi doğru. Zaman zaman yanlışlıklar varsa da onları düzeltiyoruz hem ihraçlar için geçerli hem de yargının yaptığı işlemler için geçerli.”

SİYASÎ AYAK KONUSU  

“FETÖ’nün siyasî ayağı olabilir mi?” sorusunu Canikli, “Bugün itibarıyla milletvekili ve bakan dahil, aktif olarak ByLock kullandığı tesbit edilen ve bu şekilde bize bildirilen bir kişi yok.” şeklinde cevapladı. Canikli, eski milletvekilleri ve teşkilatlarda bazı sıkıntıların tesbit edildiğini ve gereğinin yapıldığını ifade etti. Canikli, şu ana kadar 300’den fazla AKP teşkilâtında farklı mertebelerde bulunanların “FETÖ” bağlantısı dolayısıyla ihraç edildiğini aktardı.

AA

Etiketler: nurettin canikli
Okunma Sayısı: 8660
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • sezer

    5.7.2017 12:30:14

    maduriyet yok diyerek uyduruk komisyona şimdiden dolaylı talimat verip sonrada komisyonun bağımsızlığından bahsediyorlar bugünün güç sahipleri böyle hukuk kurallarını hiçe sayma adalet talep edenleri terör sayma sistemleşti

  • Serhat

    5.7.2017 07:05:59

    Gönül gözü,akıl gözü ve de vicdan gözü kapalı olanlar için tüm varlar yok, bütün yoklarda var olur.Daha hayattayken mahkum olmak nasıl birşey acaba acınacak hal

  • Ali KALKAN

    5.7.2017 02:42:04

    Devletin izniyle kurulmuş bir finans kurumunda hesabı buluman bir yakınım hem ihraç edildı hem de 5 aydır cezaevinde. Eğer bu mağduriyet değilse Rabbim bunun aynısını onların da başına getırsin.

  • Midyatli

    4.7.2017 23:45:53

    Zaman zaman hata olursa düzeltiyorlarmış etiketi bastıktan sonra düzeltsen ne düzeltmesen ne

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı