"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

MHP'de 19 yıl sonra bir ilk

26 Ocak 2016, Salı 09:24
MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, geçen hafta anjiyo olan ve evinde istirahat eden Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin yerine MHP grup toplantısında partililere hitap etti.

1997'den bu yana ilk kez MHP'nin grup toplantısında Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin yerine bir başka partili konuştu. MHP Grup Başkanevekili Oktay Vural, konuşmasının başında Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin önceden plananlandığı üzere 15 Ocak'ta başarılı bir operasyon geçirdiğini söyledi. Bahçeli'nin istirahatinin sürdüğünü söyleyen ve en kısa sürede görevinin başına dönmesini beklediklerini kaydeden Vural, 5 Ocak'tan bu yana yapılamayan grup toplantısının da bizzat Genel Başkan'ın talimatı üzerine yapıldığını hatırlattı. 

Vural, konuşmasının başında Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, eski CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç ve MHP'li Cengiz Akyıldız'a taziyelerini bildirdi, yakınlarına başsağlığı diledi.

Çözüm sürecinin devam ettiği süreçteki eleştirilerini hatırlatan Vural, terörle mücadele eden güvenlik güçlerinin hükümet tarafından elinin kolunun bağlandığını savundu.

Etiketler: mhp, bahçeli, oktay vural
Okunma Sayısı: 1353
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı