"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

MHP'li Özdağ: Bölgede insanlık dramı yaşanıyor

23 Kasım 2015, Pazartesi 11:13
Suriye’de ağır saldırı altında kalan Türkmenlerin durumu ile ilgili Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatıyla oluşturulan heyet, Adana’dan Hatay’a hareket etti.

Ankara’dan gelen heyeti Adana Şakirpaşa Havaalanı'nda MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş ve Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü karşıladı. Burada kısa bilgi veren MHP Genel Başkan Yardımcısı Gaziantep Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ, “13 gündür Türkmenlere yönelik çok ağır saldırılar devam ediyor. Bölgede etnik temizliğe yakın insanlık dramı yaşanıyor. Şu ana kadar Türkiye’nin aldığı tedbirleri yeterli görmüyoruz. Biz de meseleyi yerinde incelemek için bölgeye gidiyoruz. Türk kamuoyu ile paylaşacağımız alınması gereken tedbirlerle ilgili MHP’nin vereceği karara zemin hazırlamak istiyoruz.” dedi.

Açıklamanın ardından MHP heyeti karayolu ile Hatay’a hareket etti. 

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün de Adana’dan katıldığı ve MHP Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ'ın başkanlığındaki heyette MHP MYK Üyesi ve Osmaniye Milletvekili Doç. Dr. Ruhi Ersoy, MHP Kahramanmaraş Milletvekili Fahrettin Oğuz Tor, MHP Hatay Milletvekili Mehmet Necmettin Ahrazoğlu ile Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz bulunuyor.

Okunma Sayısı: 1616
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı