"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

MHP'nin kurucu üyeleri: Teşkilatların kapatılması partimize zarar veriyor

23 Şubat 2016, Salı 13:22
Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) kurucu kurul üyeleri, MHP’nin bazı il ve ilçe teşkilatlarının kapatılmasını eleştirdi.

MHP’li kurucu üyeler, “MHP’deki iç tartışmaların, il ve ilçe teşkilatlarının feshedilerek gönüldaşlarımızı ötekileştirecek veya başka yollarla uzun süre devam ettirilmesi ve mahkeme kararı ile çözüm aranır hale gelinmesi, partimize ve ülkemize zarar vermektedir.” dedi.

MHP Kurucu Kurulu üyelerinden Ali Sağır, Aziz Mecit, Hayrettin Başeğmez, Kemal İnandı, Mehmet Topçu, Mehmet Küçükince, Muharrem Şemsek, Mehmet Gümüştaş, Mevlüt Dedeoğlu, Muttalip Polat, Niyazi Ahıska ve Selahattin Güntay MHP’nin bazı il ve ilçe teşkilatlarının kapatılmasıyla ilgili yazılı bir basın açıklaması yaptı. 

MHP’li Kurucu Üyelerin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi: “MHP’deki iç tartışmaların, il ve ilçelerin feshedilerek gönüldaşlarımızı ötekileştirecek veya başka yollarla uzun süre devam ettirilmesi ve mahkeme kararı ile çözüm aranır hale gelinmesi, partimize ve ülkemize zarar vermektedir. Kısa sürede doğru bir çözüm üretilerek bu mevcut tartışmalı durumun sonlandırılması partimizin ve Türkiye’nin hayrına olacaktır. Bunun için kongre isteyen genel başkan adayları ve delegeler bu taleplerini mahkemeye iletmiş olsalar da, Sayın Genel Başkanımız ve genel merkez yönetimi, mahkeme bir karar vermeden ‘Seçimli Olağanüstü Kongre’nin toplanmasına karar vererek bu problemleri kendi içimizde çözülebilir hale getirebilir. Böyle bir durumda da ilgililerce dava geri alınarak konu çözülmüş olabilir.”

Okunma Sayısı: 1246
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı