"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

"Milletin defterini dürdü"

19 Kasım 2021, Cuma 17:07
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Habertürk’te gazetecilerin sorularını cevapladı.

Doların yükselmesine ilişkin bir soru üzerine CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, sanayinin büyük kısmının ithalata bağlı olduğunu söyledi. Siyasal yönetimle iş dünyası arasında güvenin olmadığını, kimsenin yatırım yapmadığını dile getiren Kılıçdaroğlu, önce güvenin sağlanması gerektiğini kaydetti.

Kılıçdaroğlu, gelir dağılımında olağanüstü bir bozulma olduğunu belirterek, bir grubun giderek çöktüğünü, bir avuç kişinin giderek yükseldiğini söyledi. Kılıçdaroğlu, “Bunlar zaten İngiltere’nin Londra’nın en büyük caddelerinde villaları, evleri olan hatta tamamını Türklerin aldığı da ifade ediliyor. Paralarını tamamen oraya götürdüler oralarda yaşıyorlar zaten. Erdoğan şu anda bir avuç azınlığa çalışan bir kişidir. Bu ülkenin kaynaklarını bir avuç kişiye tahsis eden kişidir. Geniş kitleler onun gözünde yoktur. Öyle bir düşüncesi de yoktur. ‘Faizi düşüreceğim’ diyor, faizi düşürmenin yolu vardır. ‘Ben bunun kitabını yazdım’ diyor, milletin defterini dürdü. Bırakın kitap yazmayı” değerlendirmesini yaptı. 

Etiketler: millet, defter
Okunma Sayısı: 1304
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı