"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Millî irade bu mu?

26 Kasım 2020, Perşembe 17:00
Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin Çanakkale İl Kongresinde konuştu.

İktidarı eleştiren Babacan, “2018 seçimlerinde vatandaş oy verdi, ülkeyi yönetsin diye bir cumhurbaşkanı seçti. Ama seçilen cumhurbaşkanı daha sonra tuttu, yüzde 10 oy almış bir genel başkana adeta memleketi teslim etti. Hayretle izliyoruz. Küçük ortak ne söylese, şu anda hükümetin istikameti o taraf oluyor. Küçük ortak çete liderlerine methiye düzüyor. Ülkenin Cumhurbaşkanı tek kelime edemiyor. Sözcüsü de kalkıp küçük ortağa mazeret buluyor. Böyle bir devlet yönetimi olabilir mi arkadaşlar? Buna bu millet razı olmaz. Millî irade dediğiniz şey, yüzde 10 oy almış bir genel başkanın devleti esir alması mı? Bu mu başkanlık sistemi?” ifadelerini kullandı.

Çanakkale - Anka

Okunma Sayısı: 2935
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Adem

    27.11.2020 04:48:06

    Süfyan iyet sistemi zorunlu oldu onlar için.ilk önce ; fikir birliği. ülkü birliği .inanç birliği ve zenginlik olabilseydi memlekette Yine meşveret şura parlamenter meclis yürütmeyi sürdürebilirdi.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı