"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Müezzinoğlu’ndan ‘başbakanlık’ açıklaması

10 Mayıs 2016, Salı 20:38
Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, başbakan adaylığı ile ilgili iddialara yanıt verdi. Müezzinoğlu, ”Sağlık Bakanlığı neyime yetmiyor?" diye sordu.

Bakan Müezzinoğlu, İl Başkanı Cahit Özden'i ziyareti öncesi, Gençlik Kolları üyesi, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi 4. sınıf öğrencisi Madi Ücük'ün, alçıda olan sol koluna adı ve soyadını yazıp, imzasını attı.

Partililer ve gazetecilerin, Madi Ücük'e "Bu alçı üzerindeki imzayı iyi sakla. Ayın 22'sinde bu imza sahibi başbakan olabilir" şeklindeki sözleri üzerine, Bakan Mehmet Müezzinoğlu, "Sağlık Bakanlığı neyime yetmiyor? Bak doktor ayağına geldi" yanıtı verdi.

AA

Etiketler: müezzinoğlu, başbakan
Okunma Sayısı: 1964
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı