"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Öztrak: Ülkeyi uçurumdan aşağı yuvarladılar

21 Ekim 2019, Pazartesi 13:00
CHP Sözcüsü Faik Öztrak açıklama yaptı. T24’te yer alan habere göre, Öztrak’ın açıklamalarından başlıklar şöyle:

 “AK Parti iktidarında buharlaşan değerlere devlet geleneği de eklendi. Trump’ın mektubu AK Parti Genel Başkanı tarafından sineye çekildi. Trump sevgisi ne zamandan beri Türkiye Cumhuriyeti’nin önüne geçti? Halkbank dosyasının açıldığı duyan şu anki Merkez Bankası Başkanı ABD’de toplantıya katılmaktan vazgeçtiler, daha doğrusu gidemediler. Bu arada hayırlı olsun, Yüksek İstişare Kurulu’ndan bir üyenin damadı FETÖ’den beraat etti, olan fakir fukaraya oluyor. Bunların bir dediği bir dediğini tutmuyor. Erdoğan, yarın Putin’in yanına gidiyor, bu sefer de herhalde Putin’i özledi. Bu bataklığı açmanın en kestirme yolu Şam ve Ankara arasındaki yoldur. 31 Mart’ta seçilen belediye başkanları görevden alındıktan sonra gözaltına alındı.  Apar topar gözaltına alınması demokrasi açısında yanlıştır. Haydarpaşa ve Sirkeci garları tarihimizdir, kültürümüzdür. AK Parti’nin işi başına aldıklarından beri 469 milyar dolar faiz ödendi. Millet tefecilerin eline düşmüş durumda. Senet tutarı yüzde 29 artmış. Karşılık çek de yüzde 37 artmış. Çiftçilerimiz borç yüzünden ya hapse ya da mezara giriyor. Devletin borcu var, her çiftçi ailesinin devletten 67 bin lira alacağı var. Çiftçiyi ve tarımı bu bataktan çıkarın. Ülkeyi uçurumdan aşağı yuvarladılar.”

Etiketler: öztrak
Okunma Sayısı: 993
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı