"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

PKK'nın silah bırakacağı yalanı Dağlıca saldırısı ile teyit edildi

26 Mart 2015, Perşembe 15:14
BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, "Çözüm sürecinde PKK'nın sınır dışına çıkacağı, silah bırakacağı yalanı ve kandırmacası, dünkü Dağlıca saldırısı ile teyit edildi" görüşünü savundu.

Destici, yazılı açıklamasında, Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Dağlıca bölgesindeki güvenlik güçlerine bölücü terör örgütü mensuplarınca dün yapılan saldırıyı anımsattı.

PKK'nın sınır dışına çıkmayacağını ve silah bırakmayacağını öne süren Destici, "Çözüm sürecinde PKK'nın sınır dışına çıkacağı, silah bırakacağı yalanı ve kandırmacası, dünkü Dağlıca saldırısı ile teyit edildi" ifadesini kullandı.

Destici, PKK'nın, PYD üzerinden ABD ile müttefik olduğu bir dönemde, bunu hiç yapmayacağını da savundu.

AA

Okunma Sayısı: 1404
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı