"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Saray'ın tapusu ortaya çıktı

06 Mart 2016, Pazar 09:20
Muhalefetin ‘Kaçak’ diyerek eleştirdiği Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nın tapusu ortaya çıktı.

2 Mart 2016 tarihini taşıyan tapuda, Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nın sahibi ‘Maliye Hazinesi’ olarak geçiyor. Hürriyet'ten Turan Yılmaz'ın haberine göre yüzölçümü 487 bin 941 metrekare, niteliği de ‘8 katlı ofis işyeri, 2 adet 7 katlı ofis işyeri, 3 adet 4 katlı ofis işyeri, 2 adet 2 katlı ofis işyeri, 6 adet 1 katlı işyeri’ olarak belirtilen Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nın tapusunu dünkü bütçe görüşmeleri sırasında kamuoyuyla paylaşan, AKP’nin kadastrocu kökenli Erzurum Millevekili Orhan Deligöz şunları söyledi: “Ey CHP’liler, sizin gibi sol zihniyetli birkaç mimarın konuyu mahkemeye taşımasından dolayı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nin tapusunu almak gecikmiştir. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nin tapusu işte burada. Artık sözün bittiği yerdir.” 

Deligöz, yaptığı açıklamada da “Cumhurbaşkanımızın yıpratılması zorumuza gidiyordu. Tabiat ve Kültür Varlıkları’ndan gerekli kararlar alındı. Tapu Kadastro Genel Müdürlüğümüzün bütçesi üzerine ben konuşacağım için bunu sır gibi sakladım, kürsüden de kamuoyuyla paylaştım. Artık kimsenin gıkı çıkamaz. Bundan sonraki işimiz Çankaya Köşkü’nün tapusunu çıkarmak olacaktır. Ben de yine bunun takipçisi olacağım” dedi. 

Okunma Sayısı: 2382
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • HÜSEYİN İLHAN

    7.3.2016 06:45:26

    Sn.VEKİL İSRAF ile yapılan ve 1 kadeh için 1000.TL harcanan olduğu yerde yapılan işe HARAM DENİR.Siz istediğiniz gibi tapu alır-verirsiniz.Milletin sinesinde ora HARAMSARAY HARAMSARAY HARAMSARAY dır. Hele hele o şahıs başbakan iken BAŞBAKANLIK KONUTU,C.Başkanı olunca SARAY! diyerek bizi yanıltıp,aklımızı çeleceğini sanıyorsa ALDANMAKTADIR. Hoş o devamlı ALDANDIM demeye bıkmadı. Bu kadar aldandım diyen devlet adamı sıfatı taşımaya haiz olamaz.

  • Hayati Binler

    6.3.2016 21:33:55

    Bu meselenin herhangi bir tarafı değiliz ama sayın vekil daha kaçak inşaat ile mülkiyet meselesini ayırdedememiş.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı