"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Van'daki izinsiz gösteride 5 kişi gözaltına alındı

20 Aralık 2015, Pazar 15:01
Van'da izinsiz gösteri yapan gruba müdahale edildi, 5 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Cumhuriyet Caddesi Fakiye Teyran Parkı önünde HDP ve DBP'nin çağrısı üzerine toplanan grup, terör örgütü PKK'ya yönelik yürütülen operasyonları protesto etmek için Ferit Melen Bulvarı'na yürümek istedi.

Güvenlik güçlerinin dağılmaları yönündeki uyarılarını dikkate almayan gruptaki bazı kişiler, ses bombası ve taşlarla polise saldırdı.

Polis ekiplerinin tazyikli su ve biber gazıyla müdahalesinin ardından grup ara sokaklara dağıldı. Göstericiler açık olan bazı dükkanlara zarar verdi.

Olaylar sırasında 5 kişi gözaltına alındı. 

AA

Etiketler: van, izinsiz gösteri
Okunma Sayısı: 1130
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı