"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Verimli kullanmak bu mu?

01 Aralık 2020, Salı 17:00
CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu’nun kiralanan araçlarla ilgili soru önergesini cevaplayan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 2012-2020 yılları arasında 399 adet araç kiralandığını açıkladı.

Kasapoğlu’nun cevabına göre 2014-2018 arasında azalma gösteren kiralık araç sayısı 2020’de yeniden zirveye çıktı. Bu yıl Spor Bakanlığı’nın kiraladığı araç sayısı geçen yıla göre neredeyse yarı oranında artarak 46’ya yükseldi. Bakan Kasapoğlu, 2012-2020 yılları arasında 399 aracın kiralandığını belirterek, “Bütçede yer alan söz konusu ödeneklerin etkili, ekonomik ve verimli olarak kullanılmasına azami özen gösterilmektedir” dedi. 

Ankara - Anka

Okunma Sayısı: 3116
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı