"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Yazıcı: İdam cezası, geriye dönüşü olmayan bir cezadır

06 Ağustos 2018, Pazartesi 15:50
AKP Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “İdam Meclis’ten geçtiği anda onaylarım” ifadesiyle ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

Yazıcı, Erdoğan’ın bu ifadesiyle güçler ayrılığına dikkat çektiğini belirtti. NTV canlı yayınında gündeme dair açıklamalarda bulunan Yazıcı, kamuoyunda bir süredir tartışılan ‘idam cezası talebi’ ile ilgili olarak da konuştu. “İdam cezası, geriye dönüşü olmayan bir cezadır” diyen Yazıcı, sözlerine şöyle devam etti: “Yargılama süreçlerinin kaliteli olması lazım. Yoksa çok acı olayları yaşamak kaçınılmaz olur. Toplumda talep varsa siyaset duyarsız kalamaz.” Yazıcı, Erdoğan’ın “İdam konusu Meclis’ten geçerse onaylarım” ifadesiyle ilgili olarak da “Cumhurbaşkanımız bunu söyleyerek aslında güçler ayrılığına dikkat çekiyor” dedi.

Etiketler: hayati yazıcı
Okunma Sayısı: 991
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı