"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Yılmaz: ÖSO’ya dikkat edin, yarın başınıza iş açacaksınız

31 Ocak 2018, Çarşamba 09:10
CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Yılmaz, hükümet yetkililerini ÖSO konusunda uyararak “Bu, tarihî bir konuşmadır: ÖSO’ya dikkat edin diyoruz, yarın başınıza iş açacaksınız” dedi.

Yılmaz, “Bunlar nefret söylemi kusan gruplarla iç içeydiler, yıllarca orada kanlı savaşı yaptılar. Cihatçı gruplardan, radikal gruplardan hiç kimse bir medet ummasın. Bunlar oradaki bütün ahaliye, Türk olsun, Kürt olsun, Arap olsun, Yezidi olsun, Ermeni olsun hepsine düşmandır. Bunlar Selefi bir gelenekten geliyor. ÖSO’ya  nasıl güvenirsiniz? ÖSO’cuları Amerikalılar da desteklemiş. İşte bak, gidip Amerika’da da gizli gizli görüşüyor bunlar. Bunlar Katar’la görüşüyorlar, Suudi Arabistan’la görüşüyorlar, onunla görüşüyorlar, bununla görüşüyorlar. Ve yarın bu gruplar maalesef bölgeyi kana bulayacaklar. Ben radikal cihatçı gruplar konusunda tarafım, şahıs olarak da tarafım. Ben bunların ne pislikler içerisinde olduklarını biliyorum. Kimin eli kimin cebinde? Kim parayı veriyorsa onun peşine gidiyorlar. Hepsi onların elinde, istihbarat örgütlerinin elinde bunlar. Bunları bir ordunun parçası hâline getirmek yanlıştır, Türk ordusunun burada ihtiyacı yok kimseye. Bu operasyonu kendi imkân ve kabiliyetiyle yapacak güçtedir.”

 

DHA

Etiketler: öso, öztürk yılmaz
Okunma Sayısı: 1090
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı