"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Zeybekci: Bu darbecilere öyle bir ceza vereceğiz ki "Gebertin bizi" diye yalvaracaklar!

01 Ağustos 2016, Pazartesi 12:58
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli ve Uşak'ta 'Demokrasi nöbeti'ne katılanlara hitap ederken, "Darbeciler köpek bile olamaz" dedi.

Bakan Nihat Zeybekci, darbecilerin 1.5- 2 metrekarelik yerde lağım fareleri gibi öleceklerini belirterek, "Bunlara öyle bir ceza vereceğiz ki, 'Keşke geberip, gitseydik' diyecekler. İnsan yüzü görmeyecek, insan sesi duymayacaklar. Bunların arkalarında ne var, kim tarafından beslendi, kim tarafından gönderildi ve kurgulandı, hepsini biliyoruz" diye konuştu.

UŞAK'TA KONUŞTU

Denizli'den apılacak Bakanlar Kurulu toplantısı için Ankara'ya giderken Uşak'a uğrayan Bakan Zeybekçi, ellerinde Türk bayrakları ile 15 Temmuz Şehitleri Meydanı'nı dolduranlar tarafından karşılandı.

Bakan Zeybekçi, hainlerin yedikleri tokatla bir dönemin kapandığını ifade ederken 'İdam isteriz' diyenlere 'Bu hainler millet ne diyorsa o hainler onunda cezalandırılacak' diyen Bakan Zeybekçi şöyle konuştu:

"Ama şöyle bir şey var, gebersek de kurtulsak derler ya bazıları, bunları öyle bir cezalandıracağız ki bırak idamı, gebersek de kurtulsak diye yalvaracak bunlar. Bunları yalvartacağız. Bunları öyle deliklere tıkacağız ki, öyle deliklerde cezasını çekecekler ki, bunlar bir daha o Allah'ın güneşini nefes aldıkça görmeyecekler. Güneş yüzü görmeyecekler. Bir daha insan sesi duymayacaklar. Gebertin bizi diye yalvaracaklar. Gebertin bizi diye. İdamdan da beter olurlar, Cumhurbaşkanımızın dediği gibi, 'Millet ne derse o'. Benim kalbimden ve gönlümden geçende odur. Ama şunu da unutmayın. Bunların topunu idam etseniz de yüreğim soğumaz. 250 şehidimiz geri gelmez. Bugüne kadar evlatlarımızı şehit eden bu hainler, aynı maşa şunu da unutmayın, hukuk idam kararı çıkardığınız zaman geriye doğru işlemiyor. Ama şunu unutmayın bu hainlerden hesap sormak bizim milletimize boynumuzun borcudur. O deliklerde geberelim de kurtulalım diye yalvartacağız bunları bundan emin olun. Yalvartacağız. 7 Haziran seçimlerinde sazı alıp da bu milleti kandırmak için yola çıkanlar, HDP'ye oy verin diyerek yola çıkanlar o zaman belliydi. Yola o zaman çıkmışlardı. Demek ki bunun yaşanması ve ne kadar ihanet içinde olduklarının görünmesi gerekiyormuş."

DHA

Etiketler: nihat zeybekci, darbeci
Okunma Sayısı: 1987
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı