"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Altın fiyatlarında rekor üstüne rekor

08 Temmuz 2020, Çarşamba 15:00
Döviz kurları ve altın fiyatları dün güne hareketli başladı.

Altının ons fiyatı, Ekim 2012’deki 1789 dolar seviyesini geride bırakarak, 1794 dolara yükseldi. İstanbul serbest piyasa ise gram altın 396 liraya yükselerek, 8 Mayıs 2020’deki tarihi rekor seviyeyi yakaladı. Çeyrek altın 649, tam altın ise 2573 liradan satılıyor. Öneki gün, günü 6.86 liradan açan dolar ise dün 6,88 seviyesinden başladı. Euro 7,78, İngiliz sterlini 8,62 liradan el değiştirdi. gazeteduvar’ın haberine göre, küresel piyasalarda korona virüsü salgınına yönelik ikinci dalga endişeleriyle negatif bir seyir izleniyor. Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Genel Direktörü Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus önceki gün yaptığı açıklamada, hafta sonu dünya genelinde 400 binden fazla Covid-19 vakası rapor edildiğini belirterek, “Covid-19 salgını hızlanıyor ve açık şekilde pandeminin zirve noktasına ulaşmadık” dedi. ABD Merkez Bankası (Fed) Başkan Yardımcısı Randal Quarles’in, “Bazı göstergeler ekonomik faaliyette bir toparlanma olduğunu gösterse de toparlanmanın önündeki yol oldukça belirsiz” açıklaması da piyasalarda tedirginliği arttırdı.

Okunma Sayısı: 956
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı