"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Dolar rekor tazeledi

24 Eylül 2021, Cuma 11:08
Dolar/TL, 24 Eylül günü sabahı güne yükselişle başlamasının ardından 8,84 seviyelerinde işlem görüyor.

23 Eylül Perşembe günü, yükseliş eğiliminde hareket eden dolar/TL, günü bir önceki kapanışa göre yüzde 1,32 artışla 8,7679 seviyesinden tamamladı.

Dolar/TL, yeni güne de yükselişle başlamasının ardından saat 10.30 itibarıyla önceki kapanışın yüzde 0,8 üzerinde 8,8410 seviyesinde bulunuyor.

Aynı dakikalarda avro/TL yüzde 0,68 artışla 10,3810'dan, sterlin/TL de yüzde 0,82 yükselişle 12,1280'den satılıyor.

Dolar endeksi yüzde 0,1 artışla 93,2 seviyesinde bulunurken, avro/dolar paritesi de önceki kapanışın hemen altında 1,1730'dan işlem görüyor.

Euronews Türkçe

Etiketler: dolar
Okunma Sayısı: 2569
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Hüseyin İlhan

    24.9.2021 12:00:01

    Çin atasözü 'Filler boğuşur,çimenler ezilir.Bizde de asrın süper ekonomistine ne bakan,ne merkez bankası başkanı nede damat dayanır.Amma o faizlere ve dövizlere kafayı taktımı ona ne döviz nede faiz dayanır.Alimallah bir çakar sağdan faiz olur tepetaklak.Bir çakar soldan döviz helaak olur.Pardon olan ülkenin binbir emekle biriktirdiği dövize,yılların birikimi fabrika-tesislere olur ammaaaa olsun.O EKONOMİST,MUHALEFET NE ANALR EKONOMİSTTEN demi .

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı