"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kayseri'de ByLock operasyonu: 12 tutuklama

08 Temmuz 2017, Cumartesi 09:04
Kayseri'de ByLock kullandıkları iddiasıyla gözaltına alınan 16 kişiden 12’si tutuklandı.

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) tarafından Cumhuriyet savcılığı kararı doğrultusunda yapılan operasyond ByLock kullandıkları gerekçesiyle gözaltına alınan ve 3 günlük sorgularının tamamlanmasının ardından adliyeye sevkedilen 16 kişiden 12’si tutuklanarak cezaevine gönderildi. 4 kişi adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Tutuklanan Ali Acer, Asker Çimen, Ahmet Köseoğlu, Ahmet Özsoy, Ahmet Kürşat Sarımerk, Murat Akkoyun, Nafiz Altun, Zekeria Altunok, Muhammet Fatih Güner, Mustafa Işıkbulanoğlu, Muhammet Karaçalı ve Mustafa Uzunok cezaevine konuldu.

DHA

Etiketler: bylock, kayseri, tutuklama
Okunma Sayısı: 3663
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı