"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Partilerde para, seçmende heyecan kalmadı

01 Ekim 2015, Perşembe 09:21
1 Kasım 2015'de yapılacak milletvekili seçimlerini değerlendiren gazeteci yazar Yavuz Donat, "Seçmen... Galiba yorgun" diye yazdı.

Mersin, Afyon ve Erzurum'da yaşananlardan misaller veren Yavuz Donat'ın Sabah'da yayınlanan bugünkü yazısında ilgili bölüm şöyle:

"Bugün 1 Ekim... Seçime bir ay kaldı... Ama gezdiğimiz yerlerde ne seçim havası gözledik, ne seçim heyecanı.

Seçim kampanyası mı dediniz?.. Yok öyle bir şey. 

 Trabzon... 7 Haziran seçimlerinin bir ay öncesinde Gazipaşa Caddesi, Maraş Caddesi... Uzun Sokak... Parti bayraklarıyla, aday fotoğraflarıyla süslenmişti... Şimdi tek afiş yok. 

 Antalya... 7 Haziran'ın bir ay öncesinde Güllük Caddesi, 100. yıl Caddesi çok renkliydi... Partilerin süslemeleri... Müzikleri... Şimdi hiçbir şey yok. 

Samsun öyle... Konya öyle... Denizli öyle... Aydın öyle.

Millet "Siyaset yorgunu" mu desek, "Seçim yorgunu" mu?.. Bilemiyoruz.

Bugünden itibaren belki biraz "Hareketlenme" başlar ama... 

7 Haziran seçimlerindeki "Canlılığın" olacağını sanmıyoruz."

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 1471
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Hüseyin İLHAN

    1.10.2015 09:27:54

    1980 de 12 EYLÜL darbesi ile nasıl halk demorilize edildi ise AKP ile halkın devlete olan güven,itimad ve muhabbeti yokedilmiştir.Camiler kirli siyasete alet edilen bir dönem yaşıyoruz.BİSMİLLAH diyerek çalan,çalanı kalkan gibi koruyan iktidar var.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı