"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

"2012 tarihli Mercedes makam aracımız iyice 'beni bırak' dedi''

28 Temmuz 2017, Cuma 17:58
TBMM Başkanı Kahraman, "2012 tarihli Mercedes makam aracımız iyice 'beni bırak' dedi. Tamircinin adresini almış hep orada git gel, git gel. Yeni araba lazım.Meclis Başkanlığı almadı, Başbakanlık tahsis etti." dedi.

TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Sağlık Bakanı Ahmet Demircan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

İsmail Kahraman, ziyaretten önce gazetecilerin, "TBMM Başkanlık makamına alınan araçla ilgili" sorusu üzerine, TBMM Başkanı, Başbakan ve bakanların da makam araçları olduğunu söyledi.

Dün iddia etmişti bugün fotoğrafını paylaştı: 5 milyonluk Mercedes

TBMM Başkanı'na 5 milyonluk makam aracı alındı

TBMM Başkanı Kahraman, şunları kaydetti:

"2012 tarihli Mercedes makam aracımız iyice 'beni bırak' dedi. Tamircinin adresini almış hep orada git gel, git gel. Yeni araba lazım, yenilenmesi lazım. Tabii bir işlem. Makam aracı olacak ve TBMM'nin, Türkiye'ye dış devletlerden gelen başkanlara, başbakanlara, heyetlere bir vitrini. Şöyle bir yanlışlık var: Fiyatı çok yüksek gösteriliyor. Vergi ve gümrüğü olmayan bir vasıta, Başbakanlık kanalıyla geldiği için. Meclis Başkanlığı almadı, Başbakanlık tahsis etti.

'Bir gündem meydana getireyim'in uzantısı. Milletvekillerinin, böyle bazı şahsiyet fukarası eksiği olan insanlara itibar ederek beyanlarda bulunması yanlış. Kim sufle etmişse, suflör kimse çok ayıp etmiş. Tamamen hilafıhakikat. Bir arabanın içerisinde ambülans tertibatı olmaz ki. 'Efendim içi ambülanslıydı da çok özel bir şey de.' Hiç alakası yok. Çok tabii ve normal bir hadisedir. Fiyatı dörde katlamışlar. Zaten gümrük ve ÖTV olmadığı için, üretim fiyatı neyse o fiyat üzerinden alınıyor."

"Meclis taşınmayacak"

"Meclisin taşınacağı iddialarının sorulması" üzerine Kahraman, "Meclis taşınmayacak. Arazimiz o kadar müsait ki hiçbir yere gitmemize gerek yok. Güzel de bir binamız var. Yeterli değil, büyümemiz lazım. Sığınağımız yoktu, bunu 15 Temmuz'da gördük. Sığınak bir darbede değil her zaman lazım. Depremde lazım, nükleer saldırıda lazım. Dolayısıyla bazı eklentiler, inşaatlar lazım ama kendi sahamızdan asla çıkmayacağız." değerlendirmesini yaptı.

TBMM Başkanı Kahraman, yanlış suflör yapanların "servislerin kalktığını" söylediğini ifade ederek, "Hiçbir şekilde kalkan servis yok. Ulaşım bakımından aksine, bütün personelimize kart imkanı sağladık." dedi.

AA

Etiketler: tbmm, ismail kahraman
Okunma Sayısı: 6547
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • nilgün nuhoğlu

    30.7.2017 01:47:23

    benim de arabam 2000 model engelli çocuğumu taşıyorum ben de mersedes olmasa da yeni bir araba istiyorum..

  • kubilay

    29.7.2017 09:40:32

    üstü başı, giydirilmiş fiyatı hariç,çıplak 5.5 trilyoncuk ne var yani bunda .Giydiği hırkasında 40 yama bulunan Devlet başkanı ve halife-i müslimin Hz Ömer gibi mi olayım yani.bu makama bir defa geldim bırakın da keyfini çıkarayım,lüks yaşamak herkese revadır da bize mi yasak.Hem 5.5 trilyoncukla ne yapılır ki yapılsa sadece 5 okulcuk yapılır.hey millet bu işi fazlaca büyütmeyin.

  • HÜSEYİN İLHAN

    29.7.2017 06:42:50

    Millet yakıt parası derdinde,çiftçi tarlasını ekecek mazotun parasını nasıl denkleştiririm derken siz LÜKS içinde oluyorsunuz ya RABBİME HAVALE EDİYORUM.

  • Numan

    28.7.2017 21:35:07

    Yaş gelmiş seksene,binmesen ne olur mersedese .İşiniz hizmet etmek değil mi milete,mütevazi olamazmısınız neden düştünüz gösterişe illete.Yuvarlanırken ülke felakete,

  • Mustafa

    28.7.2017 18:59:25

    2012 model araba Nasıl beni bırak der. Milleti aptal yerine koymayın.

  • Ramazan Tan

    28.7.2017 18:51:42

    Sn.Meclis Başkanımız bizler de 1993 model BROADWAY binmeye devam ediyoruz, ama bizlere hiç te beni bırak falan demiyor.2 yılda bir fenni muayeneye götürüyoruz, "bilakis beni iyi tut, Ak Kriz ekonomisinde sakın lükse kaçma,birbirimizi iyi anlıyoruz, güzel ahlakı, sadakati, demokrasiyi, dürüstlüğü, doğru yolu, asla terk etme" diyor.Terkettiğin 2012 Mercedes otonuza selamı var.Birde acaba diyor;Tercüme hatası olabilir mi?Alman malı malum, Meclis Başkanlığını bırak demiş olabilir.Allah yar ve yardımcımız olsun.(Âmin.) Saygılarımla.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı