"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Ahmet Davutoğlu: İsmet İnönü büyük hizmetlerde bulunmuştur

25 Aralık 2015, Cuma 16:05
Başbakan Ahmet Davutoğlu, 2. Cumhurbaşkanı İsmet İnönü’nün ölüm yıldönümü dolayısı ile mesaj yayımladı.

Davutoğlu’nun mesajı şöyle: 

“İkinci Cumhurbaşkanımız İsmet İnönü; İstiklal mücadelemizde önemli başarılara imza atan bir komutan olmasının yanı sıra, Cumhuriyetin kurulmasından sonra da Başbakan ve Cumhurbaşkanı olarak ülkemize büyük hizmetlerde bulunmuştur. Üstlendiği görevler ve elde ettiği muvaffakiyetler neticesinde tarihimizin önemli şahsiyetleri arasında yer alan merhum İsmet İnönü’yü vefatının yıldönümünde saygı ve rahmetle yâd ediyorum.” 

Erdoğan: İnönü'yü saygıyla anıyorum

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2'nci Cumhurbaşkanı İsmet İnönü'nün ölüm yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Erdoğan, mesajında İnönü'yü saygıyla andığını ifade ederek"Türkiye Cumhuriyeti'nin 2. Cumhurbaşkanı İsmet İnönü'yü vefatının yıl dönümünde saygıyla anıyorum" dedi.

Risale-i Nur'da İsmet İnönü

Büyük İslam Alimi Bediüzzaman Said Nursi'nin Kur'an-ı Hakim'in hakikatli ve nurlu tefsiri olan Risale-i Nur adlı eserinde, İsmet İnönü nasıl geçiyor?

Risale-i Nur'dan, Emirdağ Lahikası'nda yer alan ifadeler şöyle:

http://www.yeniasya.com.tr/risaleinur/emirdaglahikasi/#538

Okunma Sayısı: 2448
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı