"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

AKP'de iki aday adaylıktan çekildi

08 Nisan 2015, Çarşamba 11:34
AKP'nin Diyarbakır adayı Abdurrahman Kurt ve Batman adayı Mehmet Emin Ekmen, milletvekili adaylığından çekildi.

AKP’nin Diyarbakır'da 6. sıradan aday gösterdiği eski milletvekili Abdurrahman Kurt listeden çekildi.

Diyarbakır'da 6'ncı sıra milletvekili adayı Kurt, adaylıktan çekildiğini belirterek, "Gördüğüm lüzum üzerine adaylıktan çekildim. Daha sonra konuyla ilgili açıklama yapacağım" dedi.

Abdurrahman Kurt, AKP'nin 23.dönem Diyarbakır Milletvekiliydi. 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Sur Belediye Başkan Adayı olan Kurt, Çözüm süreci kapsamında AKP hükümeti tarafından açıklanan ve barış sürecini yönetecek olan 63 kişilik Akil insanlar listesine Doğu Anadolu Bölgesinden girmişti.

2.SIRADAN ADAY GÖSTERİLMİŞTİ

Batman’da ise 2’nci sıra adayı olarak gösterilen eski milletvekili Mehmet Emin Ekmen’ in adaylıktan çekildiği bildirildi.

EKMEN'DEN İLK AÇIKLAMA

Ekmen, takipçileri ile paylaştığı yorumunda "Arkadaşlarımızın uyumlu bir çalışma yürütmesine imkan vermek, Batman'ın siyasi coğrafya dağılımına uygun yeni bir adayın belirlenerek partimizin seçimlere daha güçlü ve heyecanlı girmesine fırsat tanımak üzere AK Parti Batman 2. sıra adaylığından yasal süresi içerisinde çekiliyorum." ifadelerini kullandı.

AA

Etiketler: akp, aday, çekilme
Okunma Sayısı: 1609
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı