"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

AKP’den kopuş çok büyük

02 Mayıs 2021, Pazar 17:00
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, katıldığı özel bir televizyon programında gazetecilerin sorularını cevapladı.

Akşener, vatandaşın ekonomik sıkıntılarına değinerek, “En büyük şikâyet geçim darlığı. Genç kesim için işsizlik birinci derecede. Hakkâri’deki bir gençle İstanbul Gaziosmanpaşa’daki bir genç aynı problemlerle başbaşa. En lüks semtlerde bile geçim sıkıntısı var. Esnaf can çekişiyor. Kimse farkında değil gerçekten iş gıda bulmak problemine kadar gidiyor. Doğal gaz, elektrik parası, stopaj, girdi fiyatların artması, müşterinin alım gücü gibi konular feci” dedi. “17 aydır geziyorum AK Parti’nin yüksek oy aldığı yerlere de gittim” diyen Akşener, şu şekilde devam etti: “Şu anda AK Parti’nin çok büyük oylar aldığı illerde AK Parti’den kopuş çok büyük. AK Partililer çok daha sert bir tutum içerisinde. Liyakatsizlik kayırma, beş müteahhit meselesi, damatlar, gelirler, beş maaş alma meselesi insanların ruhunda gayretulluha dokunuyor bu işler diye acı bir tat var.”

Ankara - Anka

Okunma Sayısı: 2662
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Umut

    3.5.2021 18:02:33

    Meral hanım internette Hindistan tanıtım dizisini seyrederken gelir dağılımına girdi. Dünyada gelir dağılımının eşitsizliğinde hindistanlilarla aynı seviyedeyiz.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı