"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Aspirin tedavisiyle olmaz

27 Kasım 2018, Salı 00:09
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, “Bürokrat harcayarak, aspirin tedavisiyle, pansuman tedbirleriyle bu krizi önleyemezler. Bankacılıkta Ali’nin külahını Veli’ye, Veli’nin külahını Ali’ye giydirerek, karşılıklarla oynayarak, türev ürünlerini artırarak sadece bilançoları makyajlarsınız. Bunun altından dünyanın en güçlü ekonomileri dahi kalkamadı. Uyarıyorum, bu yaklaşımınızla ülkenin başına çok büyük belalar açarsınız.” dedi.

CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK), Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında parti genel merkezinde toplandı. Öztrak, milletin kriz nedeniyle inim inim inlediğini belirterek, “Bunların amacı milletin gerçek gündemini karartmak, vatandaşın asıl sorunlarının tartışılmasını engellemek, seçimlere ayrışmış, bölünmüş, terör korkusuyla geçim kaygısı unutturulmuş, kutuplaştırılmış kitlelerle gitmektir. Artık İstanbul, Ankara ve İzmir’de havlu atacaklarını anladılar. Bu üç büyük şehirden birini bile alamayacaklarını gördüler. Daha bir ay önce ‘herkes kendi yoluna’ deyip ayrılanlar, dün panik içinde yeniden kucaklaşıyorlar” diye konuştu.

Etiketler: öztrak
Okunma Sayısı: 1001
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı