"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

BBP ortak bildirgesi: Yeni bir genel başkan...

10 Kasım 2015, Salı 15:31
Büyük Birlik Partisi (BBP), 7 Kasım tarihli Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) ve 8 Kasım tarihli il başkanları toplantısında alınan kararları kamuoyu ile paylaştı.

Bildirgenin bir bölümünde Genel Başkan Mustafa Destici’nin bunca imkânsızlıklar ve zorluklar içerisinde görevini hakkıyla yaptığı, ortaya koyduğu çalışma azmi, dava adamlığı liyakati ve şehit liderleri Muhsin Yazıcıoğlu’nun ayak izlerinde yürüyen siyaset adamı olma özellikleri ile partililerle, camia ile birlikte, milletçe ve kamuoyunca da takdir gördüğü vurgulandı. 

Seçimde alınan sonuçların sorumluluğunun tüm kurum ve kurullarıyla birlikte kendilerine ait olduğu, partinin yeni bir genel başkan arayışına ihtiyacı olmadığına dikkat çekilen bildirgede, “Bizler Genel Başkanımıza olan güvenimiz, inancımız ve sadakatimizle dünden daha güçlü bir şekilde bugün de yanında olduğumuzu net bir şekilde ifade ediyoruz. Partimiz tüm kurum ve kurulları ile birlikte bu ay içerisinde bir çalışma kampına girecek, bu kampta seçimde aldığı sonucun öz eleştirisini yapacak ve partiyi yeniden yapılandıracağı, yenileyeceği, güçlendireceği ‘Vizyon ve Kadro Kurultayı’ hazırlık çalışmalarını başlatacaktır." denildi. 

Seçim sonuçlarının ülkeye, millete, Türk ve İslam âlemine hayırlar getirmesi Allah’tan niyaz edilen bildirgede, tek başına iktidar olan AKP ve TBMM’de temsil edilme imkânı yakalayan milletvekilleri tebrik edildi. Ve seçimlerde her türlü yokluğa, haksızlığa ve adaletsizliğe rağmen fedakârca çalışan teşkilatlara, milletvekili adaylarına, camia mensuplarına, partilerine oy veren yaklaşık 300 bin inanmış yüreğe teşekkür ve şükran sunuldu.

Okunma Sayısı: 2040
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı