"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bir protesto da Veysel Eroğlu'na!

25 Ağustos 2015, Salı 17:08
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Hopa Kaymakamlığı’na girerken bir grup tarafından protesto edildi.

Bakan Eroğlu ve beraberindekilerin kaymakamlık binasına çevik kuvvet ekipleri eşliğinde gelmesine tepki gösteren şahıslar, “Bu kadar çevik kuvvet yığılıyor. Bu çevik kuvvetler yığılacağına bu memlekete arama kurtarma ekibi yığılsaydı 10 tane ölüm olmazdı. Kentleşmeyi bozdunuz, etrafı ıslah ettiniz, dereleri kuruttunuz, şimdi geldiniz 10 tane ölümün sorumlusunu... Sonra gidip orada yıkılan şeylerin başında poz verip, ‘biz kurtardık’... Bravo! Bu kadar çevik kuvvet değil arama kurtarma ekibi yığılsaydı. İnsanlık yapıyoruz diye gelmeyin. Enkazların önünde poz verip gidiyorsunuz. Hopa meydanında çevik kuvvet istemiyoruz, arama kurtarma ekipleri istiyoruz.” diye bağırdı. 

Bu sırada, bazı vatandaşlar da alkışları ile gruba destek verdi. 

Okunma Sayısı: 2267
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı