"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Burhan Kuzu’dan seçmenlere: Bize kızmış olabilirsiniz, aramızda hallederiz

03 Mayıs 2015, Pazar 11:01
AKP’nin Twitter’daki gaflarıyla tanınan anayasa hukukçusu vekili Burhan Kuzu, seçmenlere “Bize kızmış olabilirsiniz, ancak bunları aramızda hallederiz” diye seslendi.

Twitter hesabından paylaştığı mesajlarda AKP’ye oy verme çağrısı yapan Kuzu, ‘bazı konularda’ iktidara kızmış olabilecek seçmenlere ‘aramızda halledelim’ teklifinde bulundu.

Kuzu bir süre sonra attığı tweet’te ise, ‘muhalefete ülkeyi teslim etmenin, ülkeyi uçuruma atmak demek olacağı’nı söyledi.

Aynı zamanda TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı olan Kuzu, söz konusu tweet’leri nedeniyle sosyal medyada tepki çekti.

Twitter’da Kuzu’nun ifadelerine atıfla başlatılan #AramızdaHallederiz etiketi altında mesajlar paylaşıldı.

Etiketler: burhan kuzu, akp, twitter
Okunma Sayısı: 1903
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • vefa umurca

    5.5.2015 16:26:07

    yahu! böyle titri bulunan insanlar dahi bu noktaya geldiyse, gittiklerindeki arkadaki pisliği düşünemiyorum. başa geçene şimdiden acımaya başladım. bu açıklamalar en az 4,5 akp li tarafından söylenen şeyler var. inanılmaz yazıklar olsun sizin gibilerine. resmen milletin kanının nasıl emildiğinin ispatı bu.

  • vefa umurca

    5.5.2015 16:20:07

    sayın kuzu, 1 oyun değerini söyleyin. telefon ile çekmek yetiyormu? kazanamazsanızda o değeri verecekmisiniz.???? nedenir böyle başa böyle tarak!!!! sen gitde iki kuzu güt. eğitimini verdiğin insanlarda gidip diplomalarını iade etsinler yada fark dersi versinler. benim önüme gelirlerse. o diplomayı kabul etmiyorum.

  • HAYRETTİN

    4.5.2015 11:18:41

    hoca espiri yapmış olmalı, yoksa bu sözün rüşvet teklifi anlamına geldiğini bilir

  • Hüseyin İLHAN

    3.5.2015 21:39:24

    7 HAZİRAN ülkeyi BÖLEN,FİTNE KAZANINI YAKAN,MÜSLÜMANI ALDATAN,HIRSIZI KORUYAN KANUN ÇIKARAN,DEVLETİ 129 MİLYAR DOLAR DIŞ BORÇTAN 600 MİLYAR DOLARA ULAŞTIRAN,KÖMÜR DİYE TAŞ alıp soyan ve soydurtan,halktan vergi alırken kuruş kuruş alıp HARAMSARAY da İSRAF eden,yandaşa özelleştiriyoruz diye miri malını PEŞKEŞ çeken,RİSALEİ NURLARIN inhisar altına alıp,TAHRİP eden sapıtmış AKP ye DERS VERMENİN FIRSATI VE ZAMANIDIR BENCE.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı