"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Burhan Kuzu: Koalisyon duydum mu kaşınıyorum alerjim tutuyor

06 Ağustos 2015, Perşembe 09:59
3 dönem kuralına takıldığı için AKP’den milletvekili olamayan ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Başdanışmanı görevine getirilen Burhan Kuzu, CNN Türk’te katıldığı Ne Oluyor programında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Danışmanı Burhan Kuzu: Koalisyon duydum mu, kaşınıyorum alerjim tutuyor.

“ALERJİİM OLUŞUYOR”

“Başkanlık sistemini en çok isteyen AKP’li” olarak bilinen Burhan Kuzu koalisyon görüşmelerine ilişkin “Koalisyon duydum mu, kaşınıyorum alerjim tutuyor. Koalisyon görüşmelerinden bir sonuç çıkmayacak gibi, o zaman seçime gidilmeli” dedi.

“DEMİRTAŞ BİR PROJE”

Bir süre önce HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş tarafından “HDP’yi kapatma planları onun ofisinde hazırlanıyor” diye hedef tahtasına oturtulan  Kuzu, Demirtaş’ı sert sözlerle eleştirdi. Burhan Kuzu “Demirtaş bir proje, Kandil ile beraber gidiyorlar, çözüm sürecine bağlı değil” diye konuştu.

Etiketler: burhan kuzu, akp, koalisyon
Okunma Sayısı: 1439
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı