"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Çetin'den sert sözler

24 Aralık 2014, Çarşamba 12:12
MHP Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin, "Bakan fezlekeleriyle ilgili kararın 5 Ocak'a ertelenmesi, AKP hükümetinin Komisyonun yanı sıra Meclis Genel Kurulu'ndan da çekindiğini göstermektedir" değerlendirmesinde bulundu.

Çetin, yaptığı yazılı açıklamada, yolsuzluk-rüşvet soruşturmaları ile çözüm sürecinin AK Parti hükümetince kamuoyundan kaçırılmaya ve gizlenmeye çalışıldığı iddiasında bulunarak, şunları kaydetti:

"Türlü oyalama taktikleriyle güç bela Meclis Komisyonuna getirilen Bakan fezlekeleriyle ilgili kararın 5 Ocak tarihine ertelenmesi, AKP hükümetinin Komisyonun yanı sıra Meclis Genel Kurulu'ndan da çekindiğini göstermektedir. AKP’li vekiller vicdanlarıyla Saray’daki sultanın talimatları arasında sıkışıp kalmıştır."

Eski bakanların, suçsuzluğundan emin insanların biran önce hesap verip üzerilerindeki töhmetten kurtulmayı isteyen bir tavrı göstermediğini öne süren Çetin, şöyle devam etti:

"Siyasi baskı uygulayarak, dosyayı kapatmakla gerçekleri örtbas etmenin mümkün olmadığı, millet vicdanının yanı sıra yarın bir de Hakkın Divanı'na çıkılacağı unutulmamalıdır. Kaldı ki 4 bakana indirgenerek kapatılmak istenen bu dava, Türkiye tarihinin en büyük rüşvet çarkını ortaya çıkarmıştır. Dört parmak ile temsil edilen dört bakanın Meclis’teki göstermelik soruşturması ile başparmağın dikkatlerden kaçırılması amaçlanmaktadır."

Etiketler: yolsuzluk, mhp, eleştiri, 4 bakan
Okunma Sayısı: 1063
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı