"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

CHP’nin seçim hükümetinde yer alması mümkün değildir

19 Ağustos 2015, Çarşamba 17:30
CHP Genel Başkanı Haluk Koç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Beştepe'nin adresini bilmeyenlerle geçirecek zamanımız yok.’ sözlerine sert tepki gösterdi.

Koç, “Türkiye’nin gündemi; ateş düşen ocaklar, şehit olan gencecik fidanlardır. Türkiye ateş çemberine döndü. 13 yıllık yönetenler hiç sorumlukları yokmuş gibi gündemleri saraya kilitledi. Varsa saray yoksa saray. Yere batsın senin sarayın!” dedi. Koç, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na hükümeti kurma görevi vermemesini 'Açıkça milli iradenin gaspıdır." şeklinde değerlendirdi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, seçim hükümetinde yer alıp almayacaklarına ilişkin soruya olumsuz cevap verdi.

Koç, gazetecilerin konuyla ilgili sorusu üzerine, “CHP, Anayasa’nın 114-116’sı çalışır ise böyle bir teklifi kabul edecek olsa zaten kısa süreli seçim hükümetinde AKP’nin teklifini kabul ederdi. O yüzden CHP’nin böyle bir hükümette yer alması mümkün değildir.” dedi. 

Etiketler: chp, haluk koç, saray
Okunma Sayısı: 2339
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı