"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan Türkmenistan’da

12 Aralık 2015, Cumartesi 09:55
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkmenistan temasları kapsamında Tarafsızlık Anıtı'na çelenk koyma törenine katıldı.

Türkmenistan’ın tarafsızlığının 20. yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde düzenlenecek Tarafsızlık Konferansı'na katılmak ve temaslarda bulunmak üzere dün Aşkabat'a gelen Erdoğan, konferansa katılan liderlerle ilk olarak Tarafsızlık Anıtı'na çelenk bıraktı.

Törenin ardından konferansın gerçekleştirileceği Ticaret ve Sanayi Odası binasına geçen liderleri Türkmenistan Devlet Başkanı Gurbanguli Berdimuhamedov karşıladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Berdimuhamedov karşılamada tokalaşarak gazetecilere poz verdi. 

Liderlerin toplu fotoğraf çekiminin ardından Tarafsızlık Konferansı'na geçildi.

AA

Etiketler: erdoğan, türkmenistan
Okunma Sayısı: 1225
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı