"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Dışişleri Bakanı New York'ta

25 Eylül 2015, Cuma 08:39
Dışişleri Bakanı Feridun Sinirlioğlu, Katar Dışişleri Bakanı Halid el-Atiyye ile bir araya gelerek Suriye ve diğer bölgesel gelişmeleri ele aldı.

Sinirlioğlu, BM Genel Kurulu toplantıları için geldiği New York'ta diplomatik temaslarına başladı. Sinirlioğlu, önce BM'de Latin Amerika ve Karayip Devletler Topluluğu (CELAC) Dörtlüsü (Ekvator, Dominik Cumhuriyeti, Kosta Rika ve CARICOM'u temsilen Dönem Başkanı Bahamalar) ile yapılan toplantıya katıldı.

Diplomatik kaynaklardan edinilen bilgiye göre toplantıda, CELAC ülkeleri ile Türkiye arasında işbirliğinin artırılması için bu alanların tespitinin sağlanacağı bir seminer düzenlenmesi konusunda mutabakata varıldı. Ayrıca, küresel ve bölgesel gelişmeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Bu toplantının ardından Sinirlioğlu, Katar Dışişleri Bakanı Atiyye ile Katar'ın BM Daimi Temsilciliği'nde bir araya geldi. Görüşmede, ikili ilişkiler ve başta Suriye, Yemen ve Libya'daki son gelişmeler olmak üzere bölgesel konular ele alındı.

AA

Okunma Sayısı: 1295
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı