"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

DP Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Kıraloğlu'nun seçim çadırına tepki çeken saldırı!

06 Mart 2019, Çarşamba 12:35
Demokrat Parti (DP) Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Uğur Kıraloğlu'nun seçim çalışmaları kapsamında 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’na kurduğu seçim çadırına kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından saldırı düzenlendi.

Manisa'da 31 Mart yerel seçimleri öncesinde seçime girecek partilerden bazıları broşür ve bilgilendirme yapmak üzere 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’na seçim çadırı kurdu.

Geçtiğimiz hafta kurulan çadırlardan DP’li Uğur Kıraloğlu’nun çadırı iki kez kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce saldırıya uğradı.

Gazetecilere açıklama yapan Kıraoğlu, seçim çadırının geçtiğimiz günlerde de saldırıya uğradığını belirtti. Kıraloğlu, geçtiğimiz günlerdeki saldırıda seçim çadırının yırtıldığını, bu kez de komple yerinden söküldüğünü söyledi.

'DEMOKRASİYE YAPILMIŞ BİR SALDIRIDIR'

DP adayı Kıraloğlu yaptığı açıklamada Manisa'nın küçük bir yer olduğunu belirterek, "Bu demokrasiye yapılmış bir saldırıdır. Seçim sürecinin centilmence geçmesini istiyoruz. Bu tür tahrikelere aldırmayacağız. Bundan sonraki süreçte kendi projelerimizi anlatacağız. Manisa halkının ihtiyaçlarını tespit edip onlara çözüm üreteceğiz. Manisa ufak bir yer. Seçimden sonra birbirimizin yüzüne bakamayacağımız şeylere tenezzül etmememiz gerekir. Bu yapılanların hiç kimseye faydası yoktur" dedi. 

Öte yandan Kıraloğlu konuya ilişkin fotoğraflarla birlikte sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ise şu ifadeleri kullandı:

''Saygıdeğer Manisa’lılar ,

Evvelki gece standımıza yapılan çirkin saldırıdan sonra dün akşamda stantlarımızın tamamını ortadan kaldırdılar.

Gerek Cumhuriyet Başsavcılığımıza gerekse Emniyet Birimlerimize suç duyurusunda bulunduk.

Bu olay demokrasimize yapılmış bir darbedir. Biz seçim sürecinin CENTİLMENCE , saygı,sevgi çerçevesinde geçmesi için elimizden geleni yapacağız. Biz adımızı sadece MANİSA’mız için yapacağımız projelerle duyuracağız. 

MANİSA’ mızın sorunlarını tespit edeceğiz ve bu sorunları ortadan kaldırmak için mücadele edeceğiz. 

Saygılarımla ,

DEMOKRAT PARTİ MANİSA ŞEHZADELER 

BELEDİYE BAŞKAN ADAYI 

UĞUR KIRALOĞLU''

***

Konuyla benzer içerikleri okumak için tıklayınız:

Kırat milletin umududur

Mersin demokrasinin onurunu kurtaracak, herkesin gözü Mersin’de olacak

Düşman değil, rakibiz

Alternatif ihtiyacı

DHA

Okunma Sayısı: 2174
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı