"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Erdoğan: 367 aşılmazsa millete gidilecek

20 Mayıs 2016, Cuma 13:54
Cumhurbaşkanı Erdoğan dokunulmazlıklarla ilgili anayasa değişikliğiyle ilgili olarak "Bu oylamada eğer 367 aşılmazsa, bu işin asıl sahibi olan millete gidilecek" dedi.

Erdoğan, Trabzon'da yaptığı açıklamada dokunulmazlıklarla ilgili anayasa değişikliğiyle ilgili olarak "Temenni ediyorum ki inşallah dokunulmazlıklarla ilgili bu oylama hayırlısıyla bugün neticelenir ve böylece 367 aşılmazsa 330 ile 367 arasında bir neticeyle çıkarsa o zaman nereye gidilecek? Bu işin asıl sahibi olan millete gidilecek." dedi.

367 ve üzeri, değişiklik teklifinin referandumsuz kabul edilmesi için gerekli olan oy sayısı. Oylamada 330 ile 367 arasında sonuç çıkarsa, değişiklik teklifi Cumhurbaşkanı tarafından referanduma götürülebiliyor.

Erdoğan, Rize'ye geçmek üzere geldiği Trabzon Havalimanı'nda, Cumhurbaşkanlığına ait otobüsün üzerinden vatandaşlara seslendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, milletvekili dokunulmazlıklarına ilişkin oylamaya da değinerek şunları söyledi:

"Şu anda bildiğiniz gibi bugün dokunulmazlıklarla ilgili parlamentoda oylamalar yapılıyor. Temenni ediyorum ki inşallah dokunulmazlıklarla ilgili bu oylama hayırlısıyla bugün neticelenir ve böylece 367 aşılmazsa 330 ile 367 arasında bir neticeyle çıkarsa o zaman nereye gidilecek? Bu işin asıl sahibi olan millete gidilecek. Ben inanıyorum ki benim aziz milletim gereken cevabı sandıklarda verecektir."

AA

Okunma Sayısı: 1589
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı