"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Erdoğan: Gittiğimiz ülkelerde okulları kapatın diyoruz

22 Ocak 2015, Perşembe 13:58
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan yurt dışındaki Cemaat okullarının verdiği hizmetlerin Milli Eğitim Bakanlığı aracılığıyla verilmesini içeren çalışmanın tamamlanmak üzere olduğunu açıkladı. Erdoğan bu açıklamayı resmi ziyaret için gittiği Etiyopya'da yaptı.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan resmi ziyaret için bulunduğu Etiyopya'da yurt dışındaki Cemaat okullarına yönelik mesajlar verdi. Erdoğan Milli Eğitim Bakanlığı'nın Cemaat okullarında verilen hizmeti verebileceğini söyledi, bu yöndeki çalışmaların tamamlanmak üzere olduğunu açıkladı. Erdoğan açıklamasında:

"Gittiğimiz ülkelerde devlet, hükümet başkanlarıyla gerek şahsım gerekse başbakanımız, bakanlarımız bunların konumunu anlatmak suretiyle buraların kapatılmasını ve buralarda bunların vermekte olduğu hizmeti Milli Eğitim Bakanlığımız vasıtasıyla verebileceğimizi kendilerine söylüyoruz. Milli Eğitim Bakanlığı da buna yönelik çalışmalarını şu anda tamamlamak üzere.'' ifadelerine yer verdi.

Okunma Sayısı: 1519
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • gökhan dönmez

    23.1.2015 10:12:29

    Neden karışıyorsun ki diğer devletlerin işine.Onların aklı yok mu bu okulların kendilerine zararlı mı faydalı mı olduğu konusunda?Sen böyle üstten konuşursan şöyle yapın böyle yapın dersen o ülkenin devlet adamları bize akıl verme diyebilirler,derlerde.Adamlar zaten neler çekmiş beyaz adamın aklına uyarak birde senin muhteşem aklına ihtiyaçları yok

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı