"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Hak ve adalet üzere bu sorunu çözeceğiz

24 Şubat 2019, Pazar 15:00
Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necdet Gökçınar, Fikirtepe’de yaşanan kentsel dönüşüm mağduriyetini İBB imkanları ile çözüme kavuşturacaklarını söyledi.

Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necdet Gökçınar, Fikirtepe’de kentsel dönüşüm mağduru vatandaşlar ile buluştu. Partisinin Kadıköy Belediye Başkan Adayı Recep Yılmaz ile birlikte vatandaşlarla buluşan Gökçınar, vatandaşlardan yaşadıkları mağduriyetlerle ilgili detaylı bilgi aldı. 

Ardından Fikirtepelilere hitap eden Gökçınar adaylık sürecinden önce de durumu bildiğini ifade ederek, “Bu şehrin belediye başkanı olacaksam, İstanbul’daki hiçbir mağduriyeti beni ilgilendirmez diyerek geri çeviremem. Bakın biz bu sorunu ve mağduriyeti biliyoruz. Hiçbir hakkı hiçbir kimseye peşkeş çekmeden hak ve adalet üzere bu sorunu çözeceğiz. Bunu herkes duysun. Belediye imkanlarını devreye sokacağız ve hakların zayi olmasını engelleyeceğiz” şeklinde konuştu. Mağdurlardan bir kısmı yetkililerden “imza atarken bana mı sordunuz?” cevabını aldıklarını söyleyince, Gökçınar, “Bu ülkemiz adına utanç verici birşey” diye konuştu.

İstanbul – Yeni Asya

Okunma Sayısı: 1461
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı