"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

HDP'li ilçe başkanı gözaltına alındı

23 Şubat 2016, Salı 09:59
Adana'nın Ceyhan İlçesi'nde aralarında HDP İlçe Başkanı Tahir Özdemir'in de bulunduğu 9 kişi gözaltına alındı.

Ceyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Terörle Mücadele Bürosu ekipleri, günün ilk ışıkları ile birlikte helikopter destekli 'Şafak Operasyonu' düzenledi. Önceden belirlenen adreslere yapılan operasyona 500 polis katıldı.

Operasyonda, 'Terör Örgütüne üye olmak', 'Sokak eylemleri düzenlemek', 'Polise molotof kokteyli atmak' ve 'İzinsiz eylemlerde silah kullanarak araçları hedef almak' suçları yöneltilen aralarında HDP İlçe Başkanı Tahir Özdemir'in de bulunduğu 9 kişi gözaltına alındı. Ceyhan İlçe Emniyet Müdürü Bülent Tırnaksız'ın yönettiği operasyonda, evlerde ele geçirilen örgütsel malzeme ve bilgisayarlara de el konuldu.

Gözaltına alınan zanlıların, sorgularının ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.

DHA

Etiketler: adana, ceyhan, terör
Okunma Sayısı: 989
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı