"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

"İktidar seçim yolsuzluğu derdinde"

19 Mart 2022, Cumartesi 23:35
DP Lideri Gültekin Uysal, “Seçmenin rızasını alamayacağını anlayan AKP, daha önce İstanbul seçimlerinde denediği gibi seçim yolsuzluğu yaparak çalmak derdinde” dedi.

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, twitter’dan yaptığı açıklamada, “AKP seçimi kazanmak için legal/illegal tüm yöntemleri deneyecek” demiştim. Teklif ettikleri bir kanun olabilir fakat adaleti tesis etmeyen kanuna kanun mu denir? Seçmenin rızasını alamayacağını anlayan AKP, daha önce İstanbul seçimlerinde denediği gibi seçim yolsuzluğu yaparak çalmak derdinde” dedi.

YAZI TURA MESELESİ

Uysal, “Durmadan ‘Milli İrade’ diyen AKP,  irade kendi lehine ise kabul ediyor” ifadesini kullandığı mesajında şunları kaydetti: “AKP aslında toplumsal muhalefete şunu teklif ediyor; yazı tura atalım; yazı gelirse ben kazanayım, tura gelirse sen kaybet! Seçmen kütüklerini kontolüne alan, ‘kıdemli hakim’ şartını kaldırarak arka bahçesi haline getirdiği yargıdan hakimleri seçim kurullarında görevlendirmek isteyen, devlet imkânları ile rekabeti yok edecek biçimde kampanya yapacak AKP’nin mükerrer oy kullanma planını bertaraf edelim.”

Etiketler: iktidar, seçim, yolsuzluk
Okunma Sayısı: 1415
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Hüseyin İlhan

    20.3.2022 19:18:00

    TC ve daha evvelki devlet idare sistemimize baktığımızda halkını dolandıran tek iktidar AKP iktidarıdır(İMAR DOLANDIRICLIĞI VE İMAR DOLANDIRILIĞINI TEŞVİK YASASI )millete imar barışı diye yutturulmaya çalışılıyor. Açık ve net aksini iddia edenelr her yerde tartışabilirim. Şehidi satan,PKK ya opersyon yaptırmayan bir iktidar,ölüm korkusundan dolayı ile seçim yolsuzluğunuda yapar,şehitleri sattığ gibi çoook şeyleride satar.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı