"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

'İnsanımız şehit haberlerine tepki vermiyor'

29 Şubat 2016, Pazartesi 10:04
MHP Aydın İl Başkanı Akbudak, Türkiye’nin içinde bulunduğu duruma vatandaşların duyarsız kaldığını belirterek, “Hep şehit haberleri. Bunlara 'dur' diyecek çözebilecek bir irade yok. İnsanımız öyle bir algıyla idare ediliyor ki, 9 şehit haberi geliyor kimsenin umurunda değil. İnsanımız tepki vermiyor. Kahvehanede okey masasında. Şehitlerimiz umurunda değil.” dedi.

MHP Aydın teşkilatı birlik ve beraberlik gecesinde bir araya geldi. ESKO Düğün Salonu’nda düzenlenen gecede konuşan MHP Aydın İl Başkanı Cem Akbudak, Aydın ve Türkiye’deki gelişmeleri değerlendiren bir konuşma yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Anayasa Mahkemesi’nin gazeteciler hakkında verdiği kararı yok saymasını eleştiren MHP Aydın İl Başkanı Akbudak, “Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan Anayasa Mahkemesi kararını yok sayıyor. Hukuk devletiyiz, bu kararı yok saymak neye delalettir? Takdiri sizlere bırakıyorum. Terör için iktidar tedbir almıyor. Gidilen nokta bizleri geri dönülmez bir sıkıntıya sokuyor. MHP’siz bir Türkiye düşünülemez." ifadelerini kullandı.

'ŞEHİTLERE HALKIMIZ TEPKİ VERMİYOR'

Türkiye’nin içinde bulunduğu durumun sıkıntılı olduğunu ve duruma da vatandaşların duyarsız kaldığını vurgulayan Akbudak, “İçinde bulunduğumuz durum ortada. Türkiye’de televizyonlardan haber izlemek istemiyoruz. Hep şehit haberleri. Bunlara dur diyecek çözebilecek bir irade yok. İnsanımız öyle bir algıyla idare ediliyor ki, 9 şehit haberi geliyor kimsenin umurunda değil. İnsanımız tepki vermiyor. Kahvehanede okey masasında. Şehitlerimiz umurunda değil.” diye eleştirdi.

MHP Aydın Milletvekili Deniz Depboylu’nun da katıldığı birlik gecesine, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, ilçe başkanları, meclis üyeleri, il ve ilçe teşkilatları ve partililer katıldı.

Okunma Sayısı: 1977
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı