"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

LDP karıştı: Cem Toker'in istifası isteniyor

13 Haziran 2015, Cumartesi 20:20
Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından % 0,05 oy oranı ile yaklaşık 25 bin 500 oy almış olan LDP (Liberal Demokrat Parti) karıştı.

Bir dönem LDP'den Bakırköy Belediye Başkan Adayı olan Kürşat Çetinkoz, Facebook ve Twitter hesaplarından yaptığı açıklamada LDP Genel Başkanı Cem Toker'in kendisine ve annesine küfür ettiğini söyledi. Çetinkoz'a destek veren Twitter kullanıcıları ise ‪#‎ozurdiletoker‬ etiketi altında toplandı.

Facebook hesabından olayın yaşandığı anı anlatan Çetinkoz'a "geçmiş olsun" mesajı yağdı.

CEM TOKER NEDEN KÜFÜR ETTİ?

Kürşat Çetinkoz, Cem Toker'in kendisine 3H hareketi ile organize olup "başkan adayı olmadığı planladığı" için küfür ettiğini öne sürdü.

Cem Toker iddialara henüz cevap vermedi.

Mücahit Çakır / [email protected]

Haber Merkezi

Etiketler: cem toker, ldp
Okunma Sayısı: 8411
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı