"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Meclisin bütçe görüşme takvimi değişti

29 Ocak 2016, Cuma 11:56
Meclisin 2016 yılı bütçesinin görüşme takvimi, grupların gelecek hafta tatil yapmak için anlaşması nedeniyle değişti.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı bütçesinin görüşmelerine geçmeden önce yeni takvimle ilgili milletvekillerine bilgi verdi.

Bilgiç, siyasi parti gruplarının anlaşması uyarınca, TBMM Genel Kuruluna paralel olarak komisyonlarının da gelecek hafta çalışmayacağını söyledi. Komisyonun 2016 yılı bütçesi üzerindeki çalışmalarına 8 Şubat Pazartesi günü devam edeceğini ifade eden Bilgiç, 13 Şubat Cumartesi günü tamamlanması öngörülen takvimin de sarkacağını kaydetti.

Komisyon olarak bütçe görüşmelerini 18 Şubat'ta tamamlayacaklarını belirten Bilgiç, "Daha önce yaptığımız takvimde, 13 Şubat Cumartesi günü çalışma koymuştuk, bu durumda 14 Şubat Pazar günü de çalışacağız ve çalışmalarımızı 18 Şubat Perşembe günü tamamlayacağız" dedi.

AA

Etiketler: meclis, bütçe, takvim
Okunma Sayısı: 1210
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı