"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Mevlüt Çavuşoğlu İngiliz mevkidaşıyla bir araya geldi

22 Eylül 2021, Çarşamba 09:36
BM 76ıncı Genel Kurul Görüşmeleri için New York'ta bulunan Mevlüt Çavuşoğlu diplomasi trafiği kapsamında İngiltere Dışişleri bakanı Liz Truss'la bir araya geldi.

Çavuşoğlu, İngiltere'de geçtiğimiz hafta yapılan kabine değişikliği sonrasında dışişleri bakanlığı koltuğuna oturan Liz Truss'ı yeni görevinden dolayı tebrik ettiğini bildirdi.

Başta Afganistan olmak üzere birçok bölgesel konunun ele alındığını belirten Çavuşoğlu İngiltere'nin Türkiye'de yapılan Kovid-19 aşılarını tanımaması konusu da görüştüklerini ifade ederek "Aşı sertifikalarının karşılıklı tanınması konusunda birlikte çalışacağız" dedi.

Euronews Türkçe

Okunma Sayısı: 775
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı