"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Nazlıaka 'kesin ihraç' istemiyle disiplin kuruluna sevk edildi

07 Şubat 2016, Pazar 15:14
CHP Parti Meclisi, "M. Kemal portresinin duvardan indirilmesi" tartışmalarıyla gündeme gelen Ankara milletvekili Aylin Nazlıaka'nın kesin ihraç talebiyle Yüksek Disiplin Kurulu'na sevk edilmesini kararlaştırdı.

CHP'de Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanan Parti Meclisi, Aylin Nazlıaka'nın kesin ihraç istemiyle Yüksek Disiplin Kurulu'na sevk edilmesine karar verdi. Karar 54 evet oyuna karşı 4 hayır oyu ile alındı.

Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka ise PM toplantısından ayrılırken şu açıklamayı yaptı:

"Bu süreç boyunca isim açıklamam konusunda yoğun bir baskı yapıldı. Bu olay, ismimin Aylin Nazlıaka olduğu kadar gerçektir. Ancak basına servis edilişi ve basında işlenişi ile ilgili yön değiştirmesi maalesef algısal boyutu ile gerçekleştirilen olay arasında fark yaratmıştır.

Kişinin ismini açıklamamam kişiyi korumakla ilgili değil, ilkesel bir duruştur. Tarih bu ilkesel duruşları değerlendirecektir. Örneğin Dreyfus da daha öncesinde yanlış bir şekilde yargılanmıştı ama tarih ona karşılığını verdi."

Etiketler: aylin nazlıaka, chp
Okunma Sayısı: 947
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı