"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Ordu Belediye Başkanı’nın istifası mı istendi?

14 Eylül 2018, Cuma 18:36
AKP Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş’u Twitter’da hedef alan AKP’li Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın parti yönetimi tarafından istifasının istendiği öne sürüldü.

Yılmaz Twitter’dan yazdığı mesajlarda Ordulu Kurtulmuş’un Has Parti genel başkanlığı döneminde yaptığı AKP’yi hedef alan açıklamalara atıfta bulundu. Kurtulmuş’un geçmiş mesajlarına ilişkin bir video da paylaşan Yılmaz daha sonra mesajları sildi. Hürriyet’in AKP kaynaklarına dayandırarak yaptığı haberine göre Yılmaz, AKP genel merkezine gitti. Görüşmelerde Yılmaz’ın istifası istendi. Yılmaz’ın Kurtulmuş’u eleştiren mesajları da aynı saatlere denk geliyor. 

Etiketler: ordu, akp, enver yılmaz
Okunma Sayısı: 1493
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı