"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Orta direk çökerse çadır çöker

15 Mayıs 2020, Cuma 17:00
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Habertürk’te Bülent Aydemir’in sorularını cevapladı.

Kılıçdaroğlu Türkiye’nin bir buhran yaşadığını söyleyerek, “2018’den başlayarak, 2019’da hiçbir önlem alınmadığı için bu buhran yaşandı. Pandemi bunun tuzu biberi oldu. İçeride ise bütün fatura orta direğe kesilmiş durumda. Çadırın orta direği çökerse çadır çöker. Esnaf, çiftçi kan ağlıyor. Beş kişilik bir ailede baba-anne-çocuklar işsiz ve bu ailede hiçkimse birbirinin yüzüne bakamıyor. Tarihin en büyük boşanmaları yaşanıyor. Dolarla ihale alanların, dolarla ücret alanların gelirleri artıyor. Kahveci, simitçi, pastaneci işini kapattı; oturduğu yerde borcu artıyor. Kirasını, giderlerini nasıl ödeyecek? 6 milyon Suriyeliyi beslediniz; 2 milyon esnafı göz ardı ettiniz. İcra daireleri kapalı, açılınca ne olacak? Mücbir sebep diyecekler. Geliri olmayan adam, nasıl ödeyecek borcunu?” dedi.

Okunma Sayısı: 2189
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı