"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Saadet Partisi'nden hükümete İsrail tepkisi!

04 Ocak 2016, Pazartesi 13:00
Saadet Partisi Kütahya Teşkilatı, hükümetin İsrail’le yakınlaşmasına tepki gösterdi.

İl Başkan Yardımcısı Celal Asıldan, İsrail’le yakınlaşmanın ne Türk milletine, ne de İslam ümmetine faydası olmayacağını söyledi. 

Asıldan, "Mavi Marmara olayında şehit düşen vatan evlatlarının hesabı sorulmadan, misliyle diyet ödettirilmeden, Gazze'ye uygulanan ambargolar külliyen kaldırılmadan İsrail ile yakınlaşmanın Türk milletine ve İslâm ümmetine bir faydası olmayacaktır. Bu olsa olsa Büyük Ortadoğu Projesi'ne hizmet eder." dedi.

Asıldan, yaptığı açıklamada şunları kaydetti: "Şehit kanları pazarlık konusu yapılamaz. Böyle bir mutabakat asla kabul edilemez. Mavi Marmara’da şehit edilen insanların kanı üzerine imzalanacak her türlü pazarlık anlaşma, mutabakat, gaflet ve dalalettir. Böyle bir mutabakatın altında imzası olanlar ne tarih önünde ne de millet vicdanında bunun hesabını veremeyecektir. Biz elbette düşman ihdas edelim demiyoruz ama, ülkeyi darboğaza sürükleyip de sonra 'Ne yapalım yapacak bir şey yoktu, barışıyoruz' demenin de kabul edilebilir bir tarafı yok. Ayrıca mutabakatın mütemmimi olarak da Doğu Akdeniz Petrol Projesi'nden bahsediliyor. İsrail'in ne işi var orada? Türkiye yanlış politika sonucu köşeye sıkıştı diye gidip oraya teslim olmamalıdır."

"Ne değişti de bu noktaya gelindi" diye soran SP Kütahya İl Başkan Yardımcısı, açıklamasını şöyle tamamladı: “Gazze’ye uygulanan abluka mı kalktı? İsrail’in Filistinlilere uyguladığı devlet terörü mü son buldu? İsrail tarihsel emellerinden mi vazgeçti? Elbette hayır. İsrail tazminat ödeyecekmiş. Para verecekmiş. Yazıklar olsun. Bu anlaşmaya imza koyacak olanlara bir kez daha hatırlatıyoruz; Bu aziz millet tarihin hiçbir döneminde şehit kanlarını parayla satmamıştır. Bunu yapmaya kalkanlara da asla izin vermemiştir.”

Okunma Sayısı: 1252
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı