"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Sandığımdan hangi parti çıktı? Sandık sonuç sorgulama aracı

01 Nisan 2019, Pazartesi 12:44
31 Mart Yerel seçimleri resmi olmayan sonuçlara göre tamamlandı. Peki sandığınızdan hangi parti çıktı? İşte sandık sonuç sorgulama aracı...

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri sona erdi ve sandıktan daha uzun süre konuşulacak sonuçlar çıktı. CHP'nin YSK'dan aldığı veriler doğrultusunda T.C. kimlik numaranızla Sandık Takip Sistemi'ni kullanarak oy kullandığınız sandıktan hangi partilere oy çıktığını görebilir, attığınız oyun sayılıp sayılmadığını öğrenebilirsiniz. Sandığınızdan çıkan sonuçlarda hata olduğunu düşünüyorsanız sayfanın alt bölümünden SANDIK SORUN BİLDİR FORMU ile ilgili yerlere bildirebilirsiniz. 

SANDIĞINIZI SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZ

***

İlgili yazıları okumak için tıklayınız:

Millet mesaj verdi

YSK Başkanı Güven İmamoğlu ve Yıldırım'ın mevcut oylarını açıkladı

Ekrem İmamoğlu: YSK'ya teşekkür ediyorum

Okunma Sayısı: 76588
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı